Oksebavette
Pris : DKK 250,-
Økologisk oksebavette.
Oprindelse: Oksebavetten er en muskel, som sidder tæt ved okseflanken.
Tilberedning: Mariner enten kødet inden eller krydr det undervejs. Steg kødet rosa med en kernetemperatur på 57 grader.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 1 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 250 DKK inkl. moms.
Oprindelse: Oksebavetten er en muskel, som sidder tæt ved okseflanken.
Tilberedning: Mariner enten kødet inden eller krydr det undervejs. Steg kødet rosa med en kernetemperatur på 57 grader.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 1 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 250 DKK inkl. moms.